(11681) Husky Ayla (2200323)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Husky
  • Kleur: grijs-zwart-wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Ayla is een knap huskymeisje (gesteriliseerd), een slanke hond met geboortedatum: 1-4-2017. Ze is gevonden en haar baasje heeft zich niet gemeld.

Bij de eerste kennismaking met mensen is ze wat timide, maar daarna geniet ze vol van de aandacht. Ze is een ontzettende lieve hond. Hoewel ze andere honden heel gezellig vindt, kiest ze wel voor de voorzichtige benadering.  Ayla geniet van een wandeling & geniet ook zeker van lekker rennen en waarschijnlijk ook spelen op een afgesloten veld. Een huis met een tuin zal ze heerlijk vinden. Ze legt in het asiel helaas nog wel haar ontlasting in de kooi, plassen doet ze daar niet.

Ze zal het goed kunnen vinden met iemand die met haar wil werken en haar wat meer vertrouwen geeft in een niet al te drukke huishouding. Dus kleine kinderen zal ze niet fijn vinden. Het is natuurlijk niet duidelijk hoe Ayla reageert als ze in een thuissituatie alleen wordt gelaten, in het asiel laat ze nog al eens gehuil horen (Ze huilt echter ook wel eens als je er bij staat maar haar geen aandacht geeft 😊)

Bent u diegene die Ayla een veilig en vertrouwelijke huis kan bieden? Neem dan contact met het asiel op: info@dierenambulancehelmond.nl