Sam 2202092 (18089)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Border Collie
  • Kleur: zwart-wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Border Collie Sam

Sam zit nu een maand bij ons en het is tijd voor een nieuw thuis. Sam is een teefje van bijna 6 jaar oud. Het is een hond die een rustig thuis nodig heeft (geen kinderen onder de 12 jaar) waar de baasjes veel tijd voor haar hebben. Ze heeft in het begin even tijd om aan je te wennen, maar als ze je eenmaal kent, is het een hartstikke leuke hond. Op bepaalde honden reageert ze wat sterker dan bij andere honden.

Heb je interesse?  Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.