2021-04-28 Zwart/witte poes (06021)

  • Diersoort: kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: zwart - wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

  • Amivedinr:1719618
  • Vindplaats:Gemertseweg, Bakel

Omschrijving

Zwart/witte poes, allebei de oren zijn zwart, borst is wit met zwart, heeft een witte kin en allebei de voorpoten hebben witte voetjes. De achterpoten allebei witte sokjes. De buik is zwart, de rug is zwart en de kleur staart is ook zwart. Tussen de voorpoten witte vlek en witte bef beetje uitlopend naar de hals.