2022-06-20 zwart witte poes (12984)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: Zwart-Wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

  • Amivedinr:1879860
  • Vindplaats:Automotive Campus, Helmond

Omschrijving

Zwart-Witte kitten.

Kop is Zwart met wit, witte neusbrug, zwart rondom de ogen, witte kin doorlopend naar de borst en bef, zwarte snor onder de neus, smalle witte streep onder oksel en buik, witte voetjes aan de voorkant, witte buik en liezen, beide achterpoten vanaf de enkel wit, links op de kont een witte vlek en een zwarte staart.