2022-09-20 3-kleur Kat (15695)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: 3-kleur

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

  • Amivedinr:1917551
  • Vindplaats:Provincialeweg, Someren

Omschrijving

3 kleur poes.

Witte snoet, linkeroog in het wit en rechteroog in het bruin, witte bef en borst, een rode buik,  op de rechter voorpoot zit een grijs-bruine vlek tussen pols en elleboog, bruine vlek vanaf de rug tot aan de linker voorpoot, rechter knie heeft een bruin vlekje, tussen lies en knie zit ook een klein bruin vlekje en een geringde staart met een zwart puntje.