2023-01-12 Schildpad Kat (18073)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: Schildpad

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:1944140
  • Vindplaats:Industrieterrein, Lieshout

Omschrijving

Schildpad kat

Gele ogen, rechterkant kop is rood, linkerkant rondom het oog is zwart, bef is beige, linkse voorpoot beige tot aan de pols, rechter voorpoot is het voetje beige, achterpoten zijn tot aan de hak beige, rug veelal zwart, staart half rood met beige en de andere helft zwart.