2023-03-17 Cypers Bruin-Zwart met witte Kat (18873)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: Cypers Bruin-Zwart met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:1957819
  • Vindplaats:Lungendonk, Helmond

Omschrijving

Cypers Bruin-Zwart met witte ongecastreerde kater.

Snoet, kin en bef is wit, witte driehoek vlek van neus naar rechter oog, witte snorharen, gele ogen, oksels zijn wit met een streep naar halverwege de buik, voorvoetjes zijn wit, vanaf kont naar knie rechts achter rondom naar de liezen een grote witte vlek, links achter onder de knie een vage witte vlek, achter voeten tot halverwege hak wit, de rug, borst en een stukje kont cypers bruin-zwart, een geringde staart met een zwart puntje.