2023-03-17 Cypers Grijs-Zwart met Witte Kat (18879)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: Cypers Grijs-Zwart met Wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:1957839
  • Vindplaats:Kapelweg, Handel

Omschrijving

Cypers Grijs-Zwart met witte kat.
Neus, neusbrug, kin, bef en borst is wit, oksels zijn aan de binnenkant wit, voorvoetjes zijn wit, liezen aan de binnenkant wit, achterpoten van voet tot aan de hak wit, verder cypers grijs met zwart, een geringde staart met een zwart puntje.