2023-03-17 Duitse Herder (18880)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Oud Duitse Herder
  • Kleur: Bruin-Zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:1957847
  • Vindplaats:Vlinkert, Bakel

Omschrijving

Oud Duitse Herder teef.
Zwarte neus, snor en kin is grijs/wit van de ouderdom, bruine neusbrug naar zwart op de kop, bruine oren met een zwart puntje, rondom de ogen grijs/witte haren van de ouderdom, bef en borst is licht en donker bruin, voorpoten zijn wit met zwarte nagels, oksels en buik zijn licht bruin, van navel tot aan liezen een geschoren vlak, witte knieën, liezen aan de binnenkant tot en met geslachtsdeel wit, rondom geslachtsdeel wit, poten en voeten zijn licht bruin met zwarte nagels, vanaf schouderblad tot aan puntje van de staart een zwarte streep.