2023-03-17 Zwart-Witte Kat (18875)

  • Diersoort: Kat
  • Ras: EKH
  • Kleur: Zwart-Wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:1957834
  • Vindplaats:Kanaaldijk Zuid, Someren

Omschrijving

Zwart-Witte Kat.

neus, neusbrug, bef en borst is wit, gele ogen, witte snorharen, oksels, buik en liezen zijn wit, witte voorvoetjes, aan de achterkant van de voorpootjes zit een witte streep/vlek in het midden, achterpoten van voet tot knie wit, de rest is zwart met een zwarte staart.