2023-05-13 Black & Tan Herder Reu (19498)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Herder
  • Kleur: BLack&Tan

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Black & Tan ongecastreerde Herder Reu.

Kop is bruin met zwart, zwarte snorharen, donkerbruine ogen, onder beide ogen een bruine vlek en deze loopt door tot halverwege kop, oren zijn aan de onderkant bruin en de puntjes zijn zwart, schouders aan de voorkant zijn bruin, boven op en aan de zijkanten is het zwart met een bruine gloed, buik en liezen zijn bruin met beige, knieën zijn zwart met een bruine gloed, poten zijn alle 4 bruin met zwarte nagels, bovenkant van de staart is zwart en de onderkant is beige/licht bruin.