2023-09-16 Beagle Teefje (22014)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Beagle
  • Kleur: 3 kleur

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:2016481
  • Vindplaats:De Koperwiek, Mariahout

Omschrijving

Beagle Teefje.

Witte snoet, rondom ogen en oren zijn bruin, bruine ogen, vanaf achterhoofd naar kont een zwarte vlek, op het achterhoofd een witte vlek, schouders licht bruin, witte poten en voetjes voor, heupen zijn bruin, knieën naar liezen witte vlek, poten en voetjes wit, bovenkant staart zwart, onderkant staart bruin met een witte punt.