2024-05-08 Rood/Bruin-Zwarte Cavia (25844)

  • Diersoort: Knaagdier
  • Ras: Cavia
  • Kleur: Rood/Bruin-Zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

  • Amivedinr:2067206
  • Vindplaats:Hemelrijk, Lieshout

Omschrijving

Rood/Bruin-Zwarte Cavia.

Roze neus, zwarte rand om de neus, witte wenkbrauwen en snorharen, bruine neus, zwarte oren, rode pootjes voor en zwarte achterpootjes, een rode ring rondom het lijf bij de schouders daarna een zwarte band, halverwege rug een rode band en de kont is zwart.