Amerikaanse Stafford Boef (2200312) (11821)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Americaanse Staffort/Bully
  • Kleur: grijs/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Omschrijving

Boef is een grote hond.¬†Hij is voor mensen heel lief, je kunt er van alles mee. Hij luistert goed naar de basiscommando’s.

Het is een zeer sterke hond, die helaas helemaal niet bij andere honden kan, zelfs niet in de buurt! Dus die moeten zoveel mogelijk vermeden worden. En hij mag niet door kinderen of fysiek minder sterke mensen uitgelaten worden.

Het liefst heeft Boef een thuis met wat ruimte en een afgezette tuin. Tevens is het belangrijk dat zijn nieuwe baas veel thuis is. Hij kan wel een paar uurtjes (2) per dag alleen zijn. Hij zoekt ook een plek zonder andere dieren, want hij vindt katten bijvoorbeeld ook niet leuk. Boef wandel heel graag, maar moet er soms op gewezen worden om beter op het tempo van zijn (nieuwe) baas te letten. Af en toe kan hij nogal trekken. Hij heeft een baas nodig die overwicht over hem heeft.

Iemand met de juiste ervaring met zo’n hond zal veel plezier hebben met Boef, want in de eerste plaats is hij een mensenvriend die graag zijn liefde wilt delen. Hij zal jouw beste kameraad worden.