Cheffie (2101796) (16248)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Alpine Dachsbracke
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Omschrijving

Cheffie is een ontzettend lief en aanhankelijk beestje. Hij is geboren 28-8-2020. Hij is erg speels, maar wil af en toe ook een momentje voor zichzelf. Soms als er een energiebommetje in hem afgaat, wil hij lang spelen en rennen, zodat hij de rest van de dag lekker kan tukken. Onderweg is Cheffie zijn jachtinstinct aan het oefenen, hij wil alles ruiken. Hij draagt een tuigje met een 8 meter lange flexielijn, omdat hij veel vrije loopruimte nodig heeft tijdens het uitlaten. Ook in huis is hij zeer nieuwsgierig en wil alles zien wat je doet, hij doet graag oefeningen en is leergierig. Cheffie is vriendelijk naar vreemde mensen, maar veel mensen (vertaal drukte) om hem heen vindt hij niet leuk. Zijn favoriete speelgoed is alles wat niet voor een hond bedoeld is, denk aan sokken, schoenen, sloffen.

Bij andere honden heeft hij een voorkeur voor teefjes. Hij is nooit de aanstichter bij reuen, als er gegromd moet worden. We weten niet hoe Cheffie is bij kinderen. We denken dat hij goed kan met kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, mits ze niet druk zijn/doen. Als er teveel mensen om hem heen zijn en hij wordt vaak aangesproken, geaaid of opgetild, dan raakt hij gestresst en gaat hij grommen en, als je niet op tijd stopt, happen. In een rustig huis(houden) is hij geweldig lief. Hij kan niet te lang alleen zijn.

Wie kan Cheffie een nieuw huisje geven, het liefst met een grote tuin, waar hij lekker kan rennen en spelen? Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl