Daiko 2300308 (19184)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Kruising Bullmastiff
  • Kleur: bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Geslacht:  Reu
Leeftijd: geboren op 22-9-2020
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij andere dieren: nee
Kan met kinderen tot 10: nee
Kan bij grote kinderen vanaf ong. 16 jr:  afhankelijk van ervaring
Heeft speciale zorg:
Vindt autorijden leuk: ja

Daiko is een kruising Rottweiler met een Bullmastiff. Het is een wat onzekere hond, die niet gelijk contact wil met vreemde mensen. Als hij jou een paar keer heeft gezien, zal hij bij jou aangeven dat hij geaaid wil worden. En dan is het een hele lieve aanhankelijke hond. Daiko kent zijn commando’s goed, luistert direct. Met het uitlaten vindt hij tegemoet komende mensen eng, dit uit zich in dat hij naar de mensen wil toespringen. Het beste is dan om rechts omkeer te maken of naar de overkant van de weg lopen. Daiko is erg sterk.

Daiko heeft een nieuw huis nodig met een tuin, waar in gespeeld kan en mag worden. Zoekt u een rustige vriend en bent u een consequente eigenaar die Daiko in zijn waarde laat?

Heb je interesse?  Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.