Doeka (2200528) (12886)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Engelse Staffordshire Terriër
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Doeka is een Engelse Staffordshire Terriër, leeftijd is niet bekend, vermoedelijk is ze van het bouwjaar 2020-2021. Doeka is een vrolijk, vriendelijke spring in ’t veld. Ze is speels, vol energie en aanhankelijk. In haar enthousiasme wil ze nog al eens tegen je opspringen en blaffen. Hierin moet ze nog opgevoed worden.
Doeka heeft een baasje nodig die consequent is, haar structuur kan bieden en veel tijd met haar doormaakt. Ze kan niet lang alleen gelaten worden, want dan zal ze thuis haar vertier gaan zoeken in het slopen van spullen, zoals kussens, rondslingerende pantoffels enz. Ze zou goed aarden in een gezin bestaande uit 1 of 2 volwassenen met (eventueel) kinderen boven de 10 jaar.
Ze heeft haar voorkeur van honden d.w.z. dat ze aan de riem duidelijk maakt met een grom dat ze de andere hond niet leuk vindt. Zij is gek op mensen en gaat graag met je op pad. Doeka kan nog veel leren, onder andere haar enthousiasme in toom houden en met name de basiscommando’s mag ze beter leren.
Doeka heeft een plek nodig waar mensen graag met haar aan de slag willen en veel tijd voor haar hebben. En waar ze haar energie bij kwijt kan.
Heb je belangstelling en je wilt kennismaken, mag je een mail sturen naar: info@dierenambulancehelmond.nl