Odessa (2102352) (09897)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Mechelse Herder
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Odessa is teef, geboren 1-11-2011. Ze heeft lange tijd in een pension gelogeerd. Toen bleek dat de eigenaar echt niet meer in staat was om voor Odessa zorgen, is ze bij ons terecht gekomen.  In het pension hebben ze hard gewerkt met Odessa en is ze een vriendelijke hond geworden. Ze is nog wat onzeker, ze komt wel mensen vrolijk tegemoet.  Ze is enthousiast en graag bij mensen. Ze heeft een tuin (het liefst groot) nodig om in te rennen. Ze zal graag met de nieuwe baas lange stukken wandelen en ze gaat graag mentale uitdagingen aan. Ze kan behoorlijk trekken aan de riem, maar ga je met een lange lijn (geen uitrollijn), dan valt het trekken mee.

Odessa kan niet bij kleine kinderen (tot ong. 13 jaar) of katten en niet bij andere honden . Ze vindt een dierenarts niet altijd even leuk, dus dan zal ze daar een muilkorf nodig hebben.

Odessa kan in huis, maar kan ook in een kennel als de baas even de deur uit moet. Ze zal waken over jouw eigendom. Je zult een goede vriendin aan haar hebben.