Labrador Otis (2200461) (11828)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Labrador Retreiver
  • Kleur: beige
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Otis is een jonge, grote sterke knul, geboren op 26-3-2021. Door omstandigheden is hij afgestaan. Otis heeft zijn speelse kanten, zijn onbehouwen kanten, zijn aanhankelijke kanten, zijn lieve kanten en zijn zotte kanten.

Bij Otis werd al snel duidelijk dat hij niet veel geleerd heeft, kent geen commando’s (soms ‘zit’) en hij is nu aan het puberen.  Dat zijn combinaties die lastig zijn, maar niet onomkeerbaar. Tevens wil hij om aandacht te krijgen tegen je aan blaffen. Ook dit is af te leren. Hij is gevoelig voor beloningssnoepjes en is daar goed mee te trainen. Het is niet duidelijk of hij met andere honden overweg kan. Het vermoeden is van wel, maar omdat hij zo lomp en sterk is, hebben we niet het risico genomen om een andere hond in de buurt te laten komen.

Otis heeft een liefdevol huis nodig met een tuin, waar hij lekker kan uitrossen, spelen en gek doen. Hij zal ook zeker gebaad zijn met mentale uitdagingen door hersenwerkspelen. Hij kan een trouwe kameraad worden. Hij biedt gezelschap voor iemand die veel thuis is. Hij is een goede partner voor lange wandelingen.

Wil je kennismaken met Otis? Mail ons dan: info@dierenambulancehelmond.nl