Lindsey (2200195) (11094)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Hollandse Herder
  • Kleur: zwart gemeleerd
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Omschrijving

Deze knappe madame is Lindsey. Ze is geboren op 24-12-2012 en kwam in het asiel terecht wegens te kleine behuizing. Lindsey heeft het merendeel van haar leven op een boerderij gewoond.  Helaas voor haar moest ze verhuizen naar de binnenstad, waar ze erg ongelukkig werd. Het baasje was te vaak en te lang afwezig en ze verbleef in een appartement.

Lindsey leefde voorheen dus hoofdzakelijk buiten. Het leven in huis zal dus nog een werkpuntje zijn, maar het is een slimme meid die graag bijleert. Ze zoekt een thuis waar een (het liefst grote) afgezette tuin is en waar ze ook bij het gezin hoort. Want ze is wel graag onder de mensen. Ze is een vriendelijke hond. Ze kan bij kinderen van boven de 13 jaar. Honden, katten en andere dieren hoeft ze niet in haar buurt te hebben, die vindt ze niet leuk.

Lindsey zoekt  mensen die iets met haar gaan ondernemen: met een combinatie van fysieke (wandelen, joggen) en mentale (hersenwerk, snuffelwerk) uitdagingen krijg je Lindsey wel gelukkig.

Denk je, die Lindsey is wel een hond voor mij, mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl