Rex (2200882) (12881)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Akita Inu
  • Kleur: Wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Omschrijving

Rex is geboren op 18-6-2019. Jammer genoeg is Rex weer terug in ons asiel. De 1ste keer dat Rex terug gebracht werd, was vanwege dat hij in een gezin geplaatst was met jonge kinderen. Het ging op zich goed met eigen kinderen, echter Rex had moeite met de aanloop van andere kinderen/vriendjes. Als het te druk werd in huis met mensen/kinderen of als de vreemden hem dan wilden aaien, accepteerde hij dat niet altijd en dan kon Rex wel eens happen.
Rex werd geadopteerd door een stel die Rex al kenden vanuit het asiel. Helaas door familie-omstandigheden werd Rex weer afgestaan aan het asiel.
Rex is een vriendelijke rustige Akita, enigszins onzeker, maar erg eigenzinnig. Hij speelt graag met een balletje, hersenwerk vindt hij erg leuk. Hij is behoorlijk slim. Zijn favoriete speeltjes zijn de kong en de likmat. Hij leefde thuis binnen, hij kan wel de deuren open maken in huis. Het liefst ligt hij thuis languit te luieren, tot het tijd is om te eten of uitgelaten te worden. Rex vindt het heerlijk om te rennen en lang te wandelen.
Naar andere honden toe wordt hij erg enthousiast, maar dan is hij meestal zo enthousiast dat een begroeting (aan de lijn) van dichtbij niet mogelijk is. Hij is erg sterk.
Rex zoekt een fijn thuis, waar hij met 1 a 2 volwassen personen woont, het liefst met een tuin. Waar de nieuwe eigenaren veel met hem wandelen, met hem uitdagingen aangaan bij het spelen en niet te lang alleen laten.
Heeft u interesse in Rex en wilt u kennis maken? Dan kunt u zich aanmelden via de mail: info@dierembulancehelmond.nl.