Katten Lyas (2001053) (01634)

  • Diersoort: kater
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: Wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: onbekend
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: onbekend, voor alle zekerheid gaan we uit van “ja”
Speciale zorg: nee

Lyas is een vriendelijke, ontspannen, witte kater met gele ogen. Hij is aangetroffen bij een van onze ambulances, waarschijnlijk opzettelijk daar neergezet zodat hij snel gevonden zou worden. We zijn natuurlijk niet blij met dit soort “dumpingen”, maar ongetwijfeld was Lyas heel blij dat hij maar kort in het ongewisse heeft gezeten. Hij was in prima conditie en was ook al gecastreerd. Waarom deze aardige jongen wegmoest weten we dus niet.

Omdat we niets van zijn achtergrond weten, nemen we het zekere voor het onzekere en zien we hem graag geadopteerd worden waar hij de gelegenheid krijgt om naar buiten te gaan. Mocht dan blijken dat hij dat helemaal niet wil of er bang voor is, dan heeft hij in elk geval zelf kunnen kiezen.

Meer informatie volgt z.s.m.