Honden Viktor (2000034) (01101)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Kruising Akita
  • Kleur: Beige
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Terug naar overzicht

Omschrijving

Viktor is een grote lobbes. Hij is vriendelijk, leergierig, eigenzinnig en bij tijd en wijle op zichzelf. Als hij op een gegeven moment genoeg heeft van zichzelf, komt hij om aandacht vragen en is hij lekker knuffelig. Viktor kan goed omgaan met kinderen. Viktor komt uit een gezin waar ze meerdere honden en katten hadden. Hij is al eens geadopteerd geweest, echter hij was te groot gebleken voor in dat huishouden met kinderen; hij is wat onbehouwen waardoor hij zaken/kinderen omver loopt. Hij is toen overgenomen door een mevrouw, die hem niet echter kon houden tijdens het uitlaten. Viktor had ook de neiging om te reageren op andere honden, waarbij hij dus behoorlijk trok aan de riem.

Wie kan Viktor helpen aan een goed huis, met een tuin en die veel thuis is, ook om met hem te trainen, bezig te houden en lange wandelingen met hem gaan doen.