Honden (18117) Marko (2202095)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Mechelse Herder
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Marko is een reu, geboren op 20-12-2013. Deze Mechelse Herder  heeft, in gezelschap met zijn baasje, veel buiten geleefd. Omdat zijn baas niet meer voor hem kon zorgen, is hij naar het asiel gebracht. Marko is erg rustig en zeer vriendelijk naar mensen. Hij vindt andere honden interessant, ook op een vriendelijke manier. Tijdens het uitlaten trekt hij amper. Een prachtige hond met een prachtig karakter waar menig herder-liefhebber een moord voor zal doen. Voor Marko zoeken we bij voorkeur mensen die over een tuin beschikken waarin deze hond kan verblijven wanneer hij dat wil, eventueel met een hondenhok erbij. Daarbij hebt u gelijk een waakhond….

Heb je interesse?  Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.