Honden 2024-06-24 Peer (26709)

  • Diersoort: Hond
  • Ras: Chihuahua
  • Kleur: Zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Peer is een ongecastreerde Reu, geboortejaar 2016. Peer is een zeer vrolijk hondje, vindt iedereen leuk. Hij houdt er niet van om alleen gelaten te worden voor lange tijd, dan kan hij gaan blaffen. Hij vindt wandelen erg leuk, je moet hem niet loslaten, want dan is hij weg. Hij luistert nog niet naar zijn naam, hij luistert sowieso niet goed. Maar mogelijk als hij langer in jouw gezelschap is, dat het luisteren beter gaat.

Wie kan Peer een fijn thuis bieden, neem dan contact op met het asiel: 0492-513971.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.