Honden Troyka 2400643 (27034)

  • Diersoort: hond
  • Ras: kruising
  • Kleur: zwart-wit-bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Troyka is begin juni bij ons binnen gekomen. De dierenarts schat dat ze ongeveer in januari 2015 is geboren. Bij vreemde mensen heeft Troyka nogal wat tijd nodig om te wennen, ze vindt mensen toch wel wat eng. Als ze over de eerste obstakels heen is, is ze een redelijk aanhankelijk hondje. Als ze de aandacht heeft van één van onze medewerkers en ze wordt lekker geknuffeld, dan mag een andere medewerker niet in het zicht komen. Troyka reageert dan onmiddellijk erg alert, blaft dan gelijk en vindt het duidelijk niet prettig als ze gestoord wordt bij dat knuffelen.
Het uitlaten gaat goed, ze trekt amper, ze wil wel vooruit.  Ze heeft een goed contact met een van onze kleine honden, waar ze samen mee wandelt. We weten niet hoe ze op grotere honden reageert. Ook buiten met het uitlaten vindt ze andere mensen (ook al zijn ze bekend) spannend. Ze zal kinderen te druk vinden.

Wie kan Troyka een rustige omgeving bieden, heeft het geduld om haar vertrouwen te winnen? En wil genieten van een kalme vriendelijke hond?

Vind jij dat Troyka bij jou past, neem dan contact met het asiel op: 0492-315971

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.