Honden Auro (2100759) (08934)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Argentijnse Dog
  • Kleur: wit
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Auro is een geweldige lieve hond, geboren op 24-3-2020. Hij kan goed overweg met kinderen, mits ze ouder zijn dan ongeveer 12 jaar. Auro is namelijk een speelse hond, maar ook erg sterk. Hij kent zijn eigen krachten niet. En is nog wat onbehouwen. Auro kan goed aan de lijn lopen, maar moet nog wel af en toe gecorrigeerd worden voor het trekken.

Auro heeft een huidprobleem die nu behoorlijk goed onder controle is door medicatie. Deze medicatie (Sporimune) zal hij zijn hele leven moeten innemen. Doordat dit medicijn darmproblemen veroorzaakt is het mogelijk dat hij speciaal voer moet krijgen voor zijn darmgestel.

Auro is een grote knuffelkont. Hij komt enorm graag bij je kroelen en knuffelen.  Hij is vaak actief en wil met alles spelen, maar kan ook enorm lui zijn. Hij kan heel goed alleen plezier hebben met speelgoed. Balletjes waar hij achteraan kan rennen en touwen die hij vast kan pakken, vindt hij heerlijk. Hij vindt iedereen even lief. Een oude slof of schoen vindt Auro zeer interessant, dus let op rondslingerende schoenen.

Auro’s nieuwe baas zal een zeer goede vriend aan hem hebben…..