Honden Biggy (2201451) (14747)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Bulldog
  • Kleur: bruin-wit-grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Biggy is een rustige vriendelijke bulldog, reu,  geboren op 11-06-2014. Biggy is een lekkere knuffelhond die graag gezelschap om zich heen wil. Zijn nieuwe huis mag een appartement zijn, maar wel met een lift en anders graag een huis met een tuin. Hij kan niet echt lange stukken wandelen, omdat artrose heeft. Daarvoor moet hij zijn leven lang pijnstilling slikken. Met deze medicatie loopt hij al stukken beter en wil hij soms zelfs rennen. Hij heeft nu nog een wondje aan zijn staart en een rode vlek in zijn lies. Op dit moment krijgt hij hypoallergeen voer om voedselallergie uit te sluiten. Tevens heeft geïrriteerde neusplooien, die behandeld worden met cleaning whipes.

Wie kan Biggy een fijn nieuw huis geven? Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.