Honden Billie (2300061) (18419)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Kruising Duitse Dog
  • Kleur: Bruin zwart gestroomd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Billy, geboren 1-7-2020, is een grote kanjer, die in het begin naar vreemde mensen een beetje wantrouwend en onzeker kan zijn. Kent hij je echter dan is ie de grootste knuffel die er is. Het is een speelse hond, die van rennen houdt op een losloopterrein. Hij is, door zijn grootte, nogal onbehouwen. Daardoor is hij niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen. Hij heeft zijn voorkeuren wat betreft andere honden; kleine hondjes (formaat Border terriër en kleiner) kan hij mee overweg, grote reuen vindt hij niet zo leuk. Natuurlijk ligt het daarbij ook aan de energie die de andere hond uitstraalt. Ook katten kunnen hem niet bekoren…..

Hij is netjes zindelijk. Hij gedraagt zich soms nog als een puppy en met zijn uit de kluiten gewassen lichaam is hij soms best lastig te hanteren. Bij het uitlaten loopt hij redelijk met je mee, echter als hij iets ziet wat zijn belangstelling heeft, kan hij jou daar mee naartoe trekken. Hij heeft daarom toch nog wat meer training nodig bij bijvoorbeeld een hondenschool of individuele training. Hij is zeer goed te trainen en te verleiden met hondensnoepjes.

Billie heeft een nieuw huis nodig met een tuin, waar in gespeeld kan en mag worden. Zoekt u een vrolijke vriend en bent u een consequente eigenaar die veel tijd en aandacht aan Billie kan besteden?

Heb je interesse?  Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.