Honden Jimmy (2201984) (17178)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Kruising chihuahua/pincher
  • Kleur: bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Jimmy is geboren op 12-6-2018. Jimmy is 4 jaar terug bij Tara (2201985) komen te wonen. Door omstandigheden zijn ze samen in het asiel gekomen. Jimmy is bij vreemde mensen in het begin wat terughoudend, maar dat slaat heel snel om in enthousiast kwispelen en springen om geaaid te worden. Hij is niet groot gebracht met kinderen, dus we weten niet hoe hij reageert op hen. Katten vindt hij in iedere geval niet leuk. Als hij alleen in huis moest blijven, zat hij samen met Tara in een bench. Jimmy kan jaloers op Tara zijn, als zij de aandacht krijgt. Jimmy is verder echt een leuk grappig hondje, die graag wil spelen en wandelen.

Het liefst willen we Jimmy samen met Tara geadopteerd hebben. Hebt u belangstelling, mail ons dan: info@dierenambulancehelmond.nl