Honden Kyara (2200327) (11833)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Mechelse Herder
  • Kleur: zwart

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Kyara is geboren op 1-9-2019. Zij is binnen gekomen door afstand. Kyara is een lieve hond voor mensen, echter wel wat terughoudend bij de eerste kennismaking. Het lijkt er op dat ze sneller naar vrouwen komt en dat ze meer op de hoede is voor mannen. Je moet haar naar je toe laten komen.

Kyara is een echte hond die activiteit nodig heeft, die graag speelt met o.a. balletje apporteren. Ze zal hersenwerkspelletjes ook erg leuk vinden. Kyara zoekt iemand die beloningsgericht met haar wil werken. Een tuin aan huis is een vereiste. Zij wandelt mooi aan de lange lijn en kent de basiscommando’s, maar deze houdt ze niet lang vast en moeten door oefening weer ingeprent worden. Kyara is erg negatief gericht op andere honden, dus met het uitlaten moet je ver vooruit kijken om die honden te vermijden. Zij is geen hond voor beginners of voor gezinnen met jonge kinderen.

Een ideale thuis voor Kyara zal zijn: een gezin met oudere kinderen (+16 jr) die bereid zijn om tijd te investeren en met het nodige geduld en een flinke portie liefde Kyara verder willen begeleiden. Eventuele adoptanten moeten ook bereid zijn om een paar keer naar het asiel te komen, zodat ze een band met Kyara kunnen opbouwen.
Mail ons voor een kennismaking: info@dierenambualancehelmond.nl