Honden Lana 2300451 (19573)

  • Diersoort: hond
  • Ras: chihuahua
  • Kleur: zwart-grijs

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lana

Lana is een vitale chihuahua van 10 jaar oud. Ze speelt graag met haar bal of knuffels en gaat graag wandelen. Daarbij kan ze blaffen tegen bepaalde honden maar met andere honden speelt ze. Dit ligt dus puur aan het karakter van de andere hond.
Met tuinieren helpt ze ook graag door alle vogels en katten weg te jagen uit de tuin. Geen vogelverschrikker nodig! Maar samenwonen met katten of vogels is dus geen goed idee.
In huis kan ze mopperen tegen hondenhuisgenootjes als ze te dicht in de buurt komen van haar knuffeltje. Ze kan bij stabiele honden in huis maar dit is in principe niet nodig.
Inmiddels heeft ze groot onderhoud gehad aan haar tanden. Ze likt veel aan het voorpoten. De oorzaak kan haar slechte gebit zijn geweest en wellicht zal dit nu beter gaan worden. Het kan ook zijn dat het pollen zijn waar ze last van heeft of misschien is het gewoon gedrag. Verder zijn er geen bijzonderheden met haar gezondheid.
Ze heeft samen met Zoey gewoond en zouden dus samen geadopteerd kunnen worden maar dit is niet persé nodig.