Honden Lilly (2101523) (09536)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Pitbull
  • Kleur: bruin-wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lilly is samen met broer Rover binnen gekomen. Deze twee grote pummels, geboren in 2015, zijn klaar voor adoptie. Lilly was het alfavrouwtje over Rover. Omdat Rover daardoor zeer terughoudend was naar vreemde mensen en omdat de ervaring leerde dat Rover veel zekerder werd toen hij niet meer bij Lilly zat, hebben we besloten om ze apart te laten adopteren.

Lilly is de vriendelijkheid zelf, vrolijk en ze wil graag aandacht. Waarschijnlijk heeft Lilly in het verleden pups gehad en om haar rust te geven, hebben we haar laten steriliseren. Wandelen vindt ze heerlijk.

Wij zoeken een nieuw thuis met tuin bij iemand die de aandacht en de liefde kan geven aan Lilly. Ze zal jouw beste vriendin worden.