Honden Lilo 2100384 (08081)

  • Diersoort: hond
  • Ras: chihuahua
  • Kleur: zwart-wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lollige Lilo.

Hoi luitjes,

Een tijdje geleden was ik voornamelijk aan het luieren, nu ben ik de wereld aan het ontdekken. Ik was namelijk een beetje (lees: veel) te zwaar toen ik in het gastgezin aankwam maar nu ben ik al ruim 2 kilo (!) afgevallen. Een tummy-tuck zou niet misstaan.

Ik ben geboren op 15-4-2015 en ik heb inmiddels al van alles meegemaakt: wandelen, sprintje trekken, fietsen, kamperen, autorijden, klein feestje, op bezoek gaan en heel veel knuffelen. Ook heb ik al tochten gemaakt door de jungle (lees: hoog gras).

Ook heb ik een aantal weken met kittens gehuisd en dat ging redelijk goed.

Aandacht vind ik heerlijk van iedereen. Toch ben ik een wel echte chihuahua wat betekent dat ik erg gericht ben op 1 persoon. In het gastgezin wil ik eigenlijk alleen wandelen met het baasje. Ik ben ook erg gehecht aan routines. Het zal in een nieuw gezin misschien ook even duren voordat ik gewend ben aan de nieuwe routine.

Andere honden op straat vind ik geweldig en ga graag even snuffelen. Ik heb alleen geen hondenmanieren geleerd en blijf dus bij de neus van andere honden snuffelen. De meeste honden vinden mij maar een raar klein enthousiast hondje. Als ik van het baasje niet naar andere honden toe mag, ga ik soms wat blaffen en trekken.

Ik ben op zoek naar een rustig huisje zonder kleine kinderen. Ik zou kunnen samen wonen met een kleine stabiele hond, die het niet erg vindt dat ik zoveel aandacht vraag. Alleen thuis zijn ben ik niet gewend. In het gastgezin is bijna altijd iemand aanwezig vanwege corona. En als deze er niet zijn is mijn hondenmaatje er en ga ik lekker op mijn mat liggen. En ik ben een heerlijke knuffelbeer….

Zindelijk ben ik voor 90%, maar dit gaat ook steeds beter. Het gaat soms mis als er iets buiten mijn routine gebeurt, zoals bezoek of medicatie of andere uitlaattijden.

Ik ben nog niet helemaal op gewicht maar met de juiste voeding en beweging moet dat wel lukken.

 

Let op! Ik zit in een gastgezin. Als u kennis wilt komen maken, kunt u bellen met onze centrale op 0492-513971 voor een afspraak. U kunt dan kennis maken bij het gastgezin.