Honden Lou (2400398) (25813)

  • Diersoort: hond
  • Ras: kruising Malteser
  • Kleur: Bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens, katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Lou is een gecastreerd reutje, geboren op 03-05-2020. Lou is een ontzettend lief hondje, die graag onder de mensen en kinderen is. Hij speelt graag met speeltjes. Hij heeft wel de energie van twee. Je kunt een uur met hem wandelen en daarna kan hij nog lekker ronddartelen in huis. Hij wil wel eens blaffen als de baas van huis, maar dat zou niet lang duren volgens zijn vroegere baasje.
Hij kan goed met andere honden overweg. Hij zal 1 of 2 keer per jaar een knipbeurt nodig hebben bij de trimmer.
Het is gewoon een leuk hondje.

Is energieke Lou een hondje voor jou, neem dan contact op met het asiel: 0492-513971.

 

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.