Honden Louis (2301361) (21426)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Mechelse Herder
  • Kleur: bruin-zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving


Louis is geboren op 25-03-2023 en is een echt mechelaartje; zeer actief, wil graag dingen leren en ondernemen met zijn baas.
Louis kan goed samen met andere honden. Wel zoekt hij soms graag de grens op. Mocht er nog een andere hond in het gezin, dan moet deze wel tegen een lompe blije pup kunnen.
Omdat Louis een pup is en nog niet zo goed weet wanneer het tijd is om even te rusten, zul je hem op tijd even in de bench moeten doen voor een dutje. Louis slaapt ’s nachts  in de bench, met wat lekkers erin vind hij helemaal geen probleem.
Hij is bekend met het paarden, laat deze ook goed met rust en loopt lekker mee.
Met kinderen is Louis ook bekend, wel liever al met wat oudere kinderen omdat hij zo lomp kan zijn.

Kun jij Louis een thuis bieden, waar hij volop kan leren, spelen, rennen en genieten van jouw gezelschap, bel dan met de centrale voor een kennismakingsafspraak.

Attentie. Louis zit in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze pup, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de hond in het gastgezin..

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.