Honden Luna 2300139 (18465)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Beauceron
  • Kleur: zwart/bruin

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Luna is een teefje, geboren op 6-6-2017.  Ze is een rustige, vriendelijke hond, makkelijk in omgang, die graag aandacht wil. Ze heeft in 2018 een nestje gehad, waarvan zoon Cezar bij haar is gebleven. Ze woonde in een huis waar een zeer grote tuin was, waarin ze veel vertoefde met zoonlief. Ze kan aan een lijn lopen en kent een aantal basiscommando’s zoals ‘zit’. Qua trainbaarheid zijn er met Luna nog wel mogelijkheden en zij zou geschikt zijn voor heel veel mensen. Ze maakt contact, ze valt niet uit naar passerende honden en ondanks dat ook met haar weinig getraind zal zijn in het verleden kan iemand aan haar toch een erg leuke hond hebben. Het is onbekend hoe ze op kleine kinderen reageert (kleinkinderen waren al volwassen), katten vindt ze niet leuk. Ze kan goed overweg met flostouwen en takken, echter gewone hondenspeeltjes worden gelijk kapotgebeten. Dus die zijn gevaarlijk voor haar. Luna heeft een huis nodig met een tuin.

Luna is een slimme hond, ze kan deuren open krijgen…..

Het liefst willen we Luna en Cezar bij elkaar laten blijven bij de adoptie, omdat dit ten goede komt voor Cezar.

Denkt u dat u de beste match bent voor Luna? Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl

Voor informatie over zijn zoon Cezar: zie asielpagina honden.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.