Honden Matts (2101796) (08492)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Alpine Dachsbracke
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Matts is geboren op 28-8-2020. Hij is een hele lieve, vrolijke knul, vol energie en heel sociaal naar alles en iedereen. Voor zover we hebben kunnen traceren, komt hij uit Slowakije. Het is een erg energieke hond, die graag wil rennen en ondertussen alles willen opsnuiven van de grond. Het jachtinstinct zit al wel in hem. Hij heeft nog wel wat opvoeding nodig en een aantal commando’s moet hij nog leren. Matts kan bijvoorbeeld nog niet de rust vinden om rustig te kunnen zitten. Hij is vriendelijk naar vreemden toe, hij wil nog wel in zijn enthousiasme tegen mensen opspringen. Het is niet bekend of hij alleen in huis kan zijn. Matts zal blij zijn met een grote tuin aan huis, waar hij zijn energie in kwijt kan met spelen, rennen, zoekspelletjes doen. Het zou fijn zijn als er ook een kameraadhond aanwezig is, waarmee hij dat samen kan doen.

Matts is op zoek naar een sportief gezin, die lekker veel met hem willen ondernemen. Het liefst wil hij naast een kameraadhond een baasje die veel thuis is en veel tijd met hem doorbrengt. Omdat hij nog in zijn pubertijd zit en zijn enthousiasme nog niet kan beteugelen, zal Matts veel geduld en tijd van zijn nieuwe baas vragen. Als dit u niet afschrikt, dan zal Matts een erg leuke vriend zijn.