Honden Milo (2001304) (02235)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Bastaard Jack Russel
  • Kleur: Bruin/ zwart
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Milo is naar het asiel gebracht omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Zij is geboren op 1-8-2008.  Milo is een lieve vrolijke hond, die graag aandacht wil. Zij wil liever niet alleen gelaten worden, dit laat zij blijken door te blaffen… Ondanks haar leeftijd is zij nog actief, onderzoekend en speels. Milo is aan de zware kant, dus mag zij flink afvallen. Probleem daarbij is dat ze een hartruis heeft en niet al te ver of te hard mag lopen. Dus Milo heeft nog een lange weg te gaan.

Update 28-8-2020: helaas is gebleken dat Milo een lekkende hartklep heeft en haar hart is mild vergroot, precies op de grens dat het raadzaam is om medicatie te starten. Ze krijgt vanaf vandaag 2x daags een tablet om haar hart te ontzien. Volgens de dierenarts zal dit de overgang naar hartfalen en klachten gemiddeld meer dan een jaar verlengen. Veel honden huppelen met medicatie nog wel 2 jaar zonder klachten rond maar dit is uiteraard per hond verschillend.

Wie wil zich over dit leuke hondje ontfermen en haar nog een aantal fijne laatste jaren geven? U mag dan contact opnemen met het asiel: 0492-513971.