Honden Rex (2101974) (08916)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Kooiker
  • Kleur: bruin/wit
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Dit is Rex een gezellige spring in het veld. Geboren op 6-6-2019

Hij is erg slim en leert daarom snel bij, behendigheid zal hij vast goed kunnen. Rex wandelt graag en hij heeft  de beweging ook nodig (lees paar uur per dag). Snuffelen is een van zijn hobby’s.

Hij is wel een beetje onzeker en gromt en blaft naar nieuwe dingen en geluiden. Maar als zijn nieuwe baasje laat weten dat het niets is om bang van te zijn leert hij het snel af. Andere honden vind Rex ook erg spannend, ook daar gromt hij tegen. Dit gebeurt in het gastgezin waar hij verblijft, maar dit gegrom gaat steeds minder worden in gastgezin.

Rex is op zoek naar een nieuw baasje die vriendelijke maar duidelijke leiding geeft en graag actief met hem bezig is.

Het Nederlandse Kooikerhondje is een gevoelige, intelligente en levendige hond. Hij hecht zich erg aan zijn eigenaar, kan eenkennig zijn en is terughoudend naar onbekenden. Kooikerhondjes zijn sportief en alert en hebben vrij veel beweging nodig. Een Kooikerhondje past bij een stabiele eigenaar, die vriendelijk maar duidelijk leiding geeft.

Rex zit op dit moment in een gastgezin.