Honden Senna (2101402) (08922)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Kruising Terrier
  • Kleur: zwart
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Senna is geboren op 26-1-2018. Zij is afgestaan omdat ze helemaal niet alleen kan zijn. Als ze alleen wordt gelaten, blijft ze blaffen en janken. Ze is erg onzeker, maar ook onstuimig en druk en speels. Bij alles wat ze langs ziet komen, gaat ze blaffen. Echter dit is geen waakblaffen.

Senna is echt een leuk en lief hondje die veel aandacht en consequente begeleiding nodig heeft.

Senna houdt van lange wandelingen waarbij ze veel met de neus werkt. Het lijkt een typische jachthond. Als ze uitgelaten moet worden is een lange lijn (geen rollijn) dan een uitkomst.  Ze luistert niet naar haar naam, maar op ‘zit’ en ‘wachten’ reageert ze wel goed. Ze kan deuren open maken en ze kan over hekken springen.

Kinderen en andere honden zijn een lastig punt voor haar vanwege haar onzekerheid.

Senna heeft een baas nodig die altijd thuis is, het liefst iemand met een tuin en die flinke wandelingen kan maken met haar. Ze is gebaad met een consequente begeleiding en een baasje die spelenderwijs haar meer commando’s aanleert.