Honden Shiva (2201450) (15953)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Rottweiler
  • Kleur: zwart-bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten  alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Shiva is een vriendelijk vrouwtje, geboren 01-05-2016. Ze is een behoorlijke knuffel, denkt soms dat ze een schoothondje is. Maar met 35 kilo hou je dat niet lang vol…… Shiva wandelt graag, soms wil ze nog wat trekken aan de lijn, maar dat is te corrigeren. Ze kent een aantal commando’s en reageert daar goed op. Shiva vindt andere honden niet altijd even leuk. Omdat ze dan toch behoorlijk kan gaan trekken, is het verstandig om andere honden te vermijden. Het is niet bekend hoe Shiva met kinderen is, dus voor jonge kinderen onder de 10 jr. is ze niet geschikt. Shiva heeft het liefst een baasje die ervaring heeft met (grote) honden.

Wie kan Shiva een huis bieden, het liefst met een grote tuin, waar ze lekker kan rennen en spelen? Mail ons dan voor een kennismaking: info@dierenambulancehelmond.nl