Honden Starbucks (2301716) (22468)

  • Diersoort: hond
  • Ras: Labrador Retreiver
  • Kleur: bruin
  • Geadopteerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

De bruine Labrador Starbucks is een vriendelijke, enthousiaste ongecasteerde reu, geboren op 01-07-2017.
Als je hem mee wilt nemen om te wandelen, staat hij enthousiast te springen en wil hij als een speer naar buiten. Hij reageert vriendelijk en enthousiast op andere honden. Hij wil gelijk kijken of hij vriendjes kan maken. Want vriendjes maken doet hij het liefste de hele dag. Honden groter dan hemzelf negeert hij enigszins, die vindt hij niet interessant. Als hij geknuffeld wordt dan kun je niet zomaar stoppen, dan laat hij zijn grote, smekende oogjes zien, zodat je wel door moet gaan. Starbucks zou met kinderen vanaf 12 jaar kunnen. Hij is middelmatig grote hond en is nogal onbehouwen, zoals een Labrador betaamd. Starbucks is nu nog wat aan de forse kant, er moet dus op zijn gewicht gelet worden. Hij heeft daarom ook veel beweging nodig. Een huis met tuin heeft de voorkeur.

Valt u als een blok voor een koffiebruine Labrador, neem dan contact met ons asiel op: 0492-513971.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. In principe wordt de hond niet tijdens de eerste kennismaking geplaatst. Wij willen kennismaken met het hele gezin, ook eventuele de honden die al in het gezin zijn willen wij eerst introduceren, tijdens een wandeling, aan de asielhond. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen aan de hondenverzorgers. Na een positieve eerste kennismaking kan er met het beheer verdere afspraken gemaakt worden.