Honden Stephan (2101921) (08926)

  • Diersoort: hond
  • Ras: kruising Akita en Americaanse Stafford
  • Kleur: zwart/wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Stephan is sterke lieve knul, geboren op 22-1-2020. Hij is ook eigenwijs en koppig. Wanneer hij gecorrigeerd wordt wil hij graag in protest gaan door een grote blaf te geven. Hij kent de commando’s ‘zit’en ‘lig’. Hij is speels, maar door zijn grootte ook lomp. Daardoor is hij niet geschikt bij gezinnen met kleine kinderen. Het uitlaten gaat goed. Naar andere honden kijkt hij niet naar op, is de ervaring hier op het asiel. We weten niet of hij kan spelen met andere honden.

Wat Stephan nodig heeft, is een standvastige baas, die hem als onderdeel van zijn gezin maakt. Stephan wil graag in een tuin spelen, maar ook lange wandelingen en eventueel naast een fiets lopen, zal hij zeker leuk vinden.

Als Stephan jou als zijn baas ziet, heb je aan hem een trouwe lieve vriend.