Honden Toby (2002031) (03832)

  • Diersoort: hond
  • Ras: kruising schotse en border collie
  • Kleur: zwart/wit/bruin
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Toby is afgestaan door de vorige eigenaar, omdat hij Toby niet de verzorging en aandacht kon geven die Toby nodig had. De hond zat erg veel alleen thuis in een bench. Toby is geboren op 7-10-2010. Het is een zeer vriendelijk hond, een allermans vriend. Hij wil ondanks zijn leeftijd toch nog graag spelen en wandelen. Toby is nu aan de zware kant, maar als hij regelmatig zijn fitnesslessen krijgt in de vorm van wandelen, rennen en spelen in de tuin, dan zal hij snel zijn juiste lichaamsvorm terug krijgen. Toby krijgt nog een gebitsbehandeling, vanwege wat tandsteen.

Wie kan Toby begeleiden in zijn fitnesslessen? En met hem de omgeving af struinen of intelligente zoekspelletjes met hem doen?

Attentie. Deze hond zit in het asiel. Als u interesse hebt in Toby, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de hond.