Honden Zoë 2300452 (19585)

  • Diersoort: hond
  • Ras: chihuahua
  • Kleur: bruin
  • Gereserveerd

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Zoë

Zoë is een chihuahua van 7 jaar oud. Ze is beetje onzeker in het begin. Maar zodra ze je kent is het een en al liefde en zullen die mooie ogen je veroveren.
Ze is het liefst de hele dag bij je in de buurt en ze gaat graag overal met je mee naar toe ondanks dat ze dat ze dat in begin wat spannend zal vinden. Alleen thuis zijn is niet zo haar ding.
Op straat zal ze heel fanatiek blaffen naar andere honden. Spelen met andere honden op straat of in huis hoeft voor haar niet zo nodig.
Ze kan eventueel bij andere, stabiele honden maar dit is niet persé nodig. Ze heeft geen oog voor andere dieren in huis. Vooral mensen vindt ze fijn, in kinderen heeft ze ook geen interesse. .
Ze heeft onderhoud aan haar tanden gehad maar verder zijn er geen bijzonderheden met betrekking tot haar gezondheid.
Ze heeft samen met Lana gewoond en zouden dus samen geadopteerd kunnen worden maar dit is niet persé nodig.