Katten Cadi (2000986) (01412)

  • Diersoort: Poes
  • Ras: Europese Korthaar
  • Kleur: Schildpad met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Cadi is net gesteriliseerd dus ze zit tijdelijk in een kap. U kunt wel komen kennismaken met haar. Toen ze binnenkwam zat er een flinke scheur in het topje van haar linker oor. Het oorpuntje was afgestorven en hing, verschrompeld, nog slechts aan een heel dun verbindingsstukje. Op de foto’s kunt u het nog net zien. Bij de sterilisatie is het netjes verwijderd.

Cade is opvallend snel op haar gemak. Ze is heel lief en goed aaibaar. Ze zoekt continu aandacht, komt kopjes geven en aaitjes halen. Ze spint langdurig en kwebbelt heel wat af. Je hoeft maar langs te lopen en ze begint allerlei vrolijke babbeltjes. Een gezellig kletskousje! Spelen gaat nu nog wat moeilijk, zo met die kap op, maar als die af mag zal ze eens wat laten zien!