Katten Afke (2300446) (20508)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd:  3 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: liever niet
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee tenzij rustig en ervaren
Moet naar buiten:  ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Afke heeft bijna twee maanden in een gastgezin gelogeerd om rustig haar kroost te kunnen grootbrengen. Haar taak zit erop en nieuwe nestjes worden haar verder bespaard: ze is inmiddels gesteriliseerd.

Ze staat wat onzeker tegenover mensen; ze is sowieso een kat-uit-de-boom-kijker. Nu ze in onze reguliere kattenruimte is gearriveerd, is een prettig holletje haar favoriete plek. Maar ze verstopt zich niet echt, rond etenstijd komt ze meteen tevoorschijn en doet ze goed mee. Ze deelt haar verblijf met een of twee andere katten maar dat vindt ze niet echt prettig, ze houdt zich op de achtergrond. Poes voor een rustig huishouden met ervaren mensen; ze moet voldoende naar buiten kunnen.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.