Katten Alika (2100123) (05343)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: cypers grijs met wit

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits rustig
Moet naar buiten: ja
Speciale zorg: nee

Alika is binnengekomen met een pijnlijk voetje. Bij nadere inspectie bleek er een nagel compleet verdwenen; het bloedde een beetje en het deed natuurlijk pijn. Het voetje is dagelijks een beetje “gebadderd” voorzover mogelijk, verder moet het vanzelf herstellen.

Het poesje geeft nog niet zoveel prijs, behalve haar groene ogen; ze lijkt wat afwachtend. Ze is goed hanteerbaar. Ze is recent gesteriliseerd en zit dus in de welbekende lampenkap. Ze is net verhuisd naar de reguliere kattenverblijven, waar we gaan kijken wat voor karakter er in het beestje zit. U kunt gerust een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek.

Meer informatie volgt z.s.m.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.