Katten Anne-Fleur (2101320) (07243)

  • Diersoort: poes
  • Ras: Europese korthaar
  • Kleur: schildpad, cypers grijs vleugje rood

Kijken en adopteren

U kunt kittens en katten tijdens deze Coronaperiode alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Terug naar overzicht

Omschrijving

Leeftijd: 1 jaar
Kan bij honden: onbekend
Kan bij katten: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja mits ervaring
Moet naar buiten: ja, minimaal tuin
Speciale zorg: nee

Anne-Fleur is een mooie cyperse poes van een jaar oud met een hele aparte kleur. Ze is cypers lichtgrijs en haar felgroene ogen maken haar een echte schoonheid. Ze heeft twee kittentjes grootgebracht.

Qua karakter is Anne-Fleur een echte dame. Ze is op zoek naar een goede butler en doet het niet voor minder. Als je goed voor haar zorgt mag je haar lekker kriebelen, aaien en genieten van haar gezelschap. Ze heeft hier echter wel een mening over en laat zich vooral niet dwingen. Ook heeft ze een duidelijke mening over etenstijden en soorten voer en laat met een behoorlijk volume merken als ze het er niet mee eens is. Als je haar ongenoegen opwekt zet ze je meteen op je plek. Een dame die precies weet wat ze wil!

Ze kan verrassend goed overweg met andere katten, althans in elk geval prima met Grace die in hetzelfde verblijf zit, en ook over de buren doet ze niet moeilijk. Ze zoekt zelf toenadering tot Grace en houdt in de gaten of dat op prijs wordt gesteld of niet, ze weet wanneer ze niet moet aandringen.

Ben je op zoek naar een mooie vensterbankpoes, en vind je het niet erg dat je kat niet elke dag op schoot zit, dan ben jij misschien wel de ideale butler voor Anne-Fleur.

Attentie. Deze kat zit in het asiel. Als u interesse hebt in deze kat, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de kat.